Om oss

Välkommen till familjen Callenbring

Anna Callenbring 

Sedan barnsben har djuren varit Annas dragningskraft, dvärgkaninen Snövit som levde i hela 13 år och hästen Pegas var centrala delar under uppväxten. När vi flyttade till vår första gård i Ronneby var det självklart att vi skulle skaffa hund och så välkomnade vi labradoren Zonja i våra liv. Zonja följde Anna vart hon än gick. Zonja fick 2 valpkullar med första generations Labradoodle under 2007-2008. Där sattes fröet för den avel vi i dag driver på Australian Labradoodles.

Anna har sedan 2012 drivit Stora Juleboda Labradoodle tillsammans med dottern Lovisa och sin man Marcus. När Lovisa 2019 flyttade ut och startade en egen del av vår uppfödning Brummas Labradoodle. Så är det till stor del Anna och Marcus som driver Stora Juleboda Labradoodle.

Marcus är lantmästare och före detta golfPro. Intresset för djur och natur har lett honom in i djuravel och  äppelodlingens stora och komplexa värld. Stora Juleboda Gård har en av Sveriges största ekologiska äppelodlingar på 25 ha med ett 15-tal olika äppelsorter. Förutom hundar finns här höns, utegrisar, får, katter och hästar.

Intresset för hundar och hunduppfödning har under åren växt sig allt starkare och där valpens första tid ligger varmt om hjärtat.

Hemma hos Anna och Marcus bor också utöver döttrarna också hundarna Wilja, Ekko och Indi.

Anna och Marcus

Mer om Lovisa hittar ni på brummaslabradoodle.se