Välkommen till familjen Callenbring

Anna Callenbring 

Sedan barnsben har djuren varit viktiga för Anna, dvärgkaninen Snövit som levde i hela 13 år och hästen Pegas var centrala delar under uppväxten. När vi flyttade till vår första gård i Ronneby var det självklart att vi skulle skaffa hund och hästar och så välkomnade vi labradoren Zonja i våra liv. Zonja följde Anna vart hon än gick. Zonja fick 2 valpkullar med en stilig pudelhane och vi fick våra första första generations Labradoodle under 2007-2008. Där såddes fröet för den avel vi i dag driver på Stora Juleboda Australian Labradoodles.

Anna har sedan 2012 drivit Stora Juleboda Labradoodle tillsammans med dottern Lovisa och sin man Marcus. När Lovisa 2019 flyttade ut och startade en egen del av vår uppfödning, Brummas Labradoodle, så är det till stor del Anna och Marcus som driver Stora Juleboda Labradoodle.

Marcus är lantmästare och före detta golfPro. Intresset för djur och natur har lett honom in i djuravel och  äppelodlingens stora och komplexa värld. Stora Juleboda Gård har en av Sveriges största ekologiska äppelodlingar på ca 25 ha med ett 15-tal olika äppelsorter. Förutom hundar finns här höns, utegrisar, får, katter och hästar.

Intresset för hundar och hunduppfödning har under åren växt sig allt starkare och där valpens första tid ligger varmt om hjärtat.

Hemma hos Anna och Marcus bor också utöver yngsta dottern också hundarna Wilja, Ekko och Indi.

Är du nyfiken på vad vi gör på gården utöver hundaveln, klicka här.

Anna och Marcus

Mer om Lovisa hittar ni på brummaslabradoodle.se

3 idéer beträffande “Om oss”

  1. Hej på er. Så kul att läsa om er och era hundar. Jag har varit hund och hästnörd hela livet, fast inte haft möjlighet att odla hästintresset förrän efter 40. Hundar har jag haft hela livet, mest schäfer, och nu har vi en schapendoes-tik som är helt underbar! Skulle egentligen blivit en perro de agua men så hittade vi den här lilla.Tror att er ras också hade passat oss men har problem att övertyga maken nödvändigheten av ytterligare en hund. Lycka till med era hundar och hoppas att jag får en närmare bekantskap med rasen i fortsättningen.

  2. Hej! Jättesöta valpar och väldigt fin mamma 🙂 jag har lagt in en intresseanmälan och betalt depositionen och undrar lite över väntetiden. Finns det någon möjlighet till våren 2016 eller är väntelistan såpass lång att det kanske blir en valp till nästa höst?
    Med vänliga hälsningar Carina

    God jul 🙂

Lämna ett svar