Valpplaner

Vi på Juleboda har höga krav på våra hundar och vi är medvetna om våra hundars starka och svaga sidor. För att få en perfekt match så gäller det att matcha två avelshundar som vi tror kan stärka varandra och att resultatet alltid blir ännu bättre. Ingen hund är perfekt, men självklart satsar vi på att få det absolut bästa resultatet.

När vi väljer avelshundar går vi inte bara på hälsotesterna utan lägger också stor vikt på mentaliteten både på våra avelshundar och deras avkommor. Även om färg, kroppsbyggnad och utseendet inte är nummer ett så är det också en bit som ligger in i den avelsplanering som vi gör. Vi vill ha en sund kroppsbyggnad och ett utseende som tilltalar.

Vi testar hela tiden nya hundar och använder bara de bästa i vårt avelsprogram. Parningsplaneringen är beroende på vilka hundar som går igenom och först när vi vet säkert, kommer kombinationen att presenteras här. Tikarna kommer presenteras tidigare än hanarna. Planeringen av valpkullar är ungefärliga då vi aldrig kan styra löpen utan bara förutse när de eventuellt kommer. Det gör att det kan ändras framåt eller bakåt i tiden när de planerade valpkullarna kommer. När tilltänkta tikar börjar löpa meddelar vi att parningen är nära och när de är parade kan vi säga mer exakt när valparna kommer och när de är leveransklara.


Valpplaner 2023-2024


Stora Julebodas Lady Gaga ”Meggie” och Wonder´s Ture Magical Alvar ”Uffe”

Meggie har nu fyllt 3 år och det är dags för hennes första kull.

Meggie är en glad, snäll och mysig tjej som lätt kan följa med överallt och snabbt kommer till ro på uteserveringar och på resor.

Meggie har prats ihop med vårt charmtroll Uffe, som har imponerat på oss från start. En go kille med stort hjärta och rolig humor.

Valparna väntas i början av november. Valparna beräknas bli mini och små medium. I färgerna aprikos, karamell, brunt och svart.

Valparna kommer vara leveransklara till årsskiftet.

Om du är intresserad av att välkomna en valp efter Meggie och Uffe är du varm välkommen att lämna ditt intresse längs ner på denna sidan


Stora Julebodas Rumba ”Senna” och Wonder´s True Magical Alvar ”Uffe”

Senna som kommer från våra ursprungs linjer, nu hoppas vi få välkomna hennes första valpar.

Senna är en liten tjej på runt 6 kg, hon är så go och glad tjej som verkligen charmar de flesta.

Även Senna är matchad med Uffe, vi har länge väntat på en kille som är liten nog att para Senna och äntligen fick vi till en match.

Vi förväntas få valpar i mestadels mini, i aprikos och karamell. Valparna är beräknade till november och leverans runt årskiftet.

Är du intresserad av att välkomna en valp efter Senna och Uffe är du varmt välkommen att lämna ditt intresse längs ner på denna sidan.


Här kan du lämna ditt intresse för våra aktuella valpkullar

Planeringen inför vårens kullar är i full gång och vi hoppas snart kunna presentera de här