En helt vanlig dag

Hundarna springer runt mina fötter och svansarna viftar som aldrig förr. Hundarna dom rusar runt runt och jag går runt och bara ler med hela ansiktet. Vi går i äppelodlingen, regnet hänger i luften men det märker jag inte att det var så ruggit väder förrän jag tittade på filmen som jag spelade in på hundarna. ”nej, sådant väder var det ju inte” för mig när jag gick där var det så tycke kärlek och värme runt mig att jag inte märkte att regnet var i luften och att det var ruggit och kallt.  Det är just när jag gör sådana upptäckter som jag blir lite extra glad att jag vågade följa mitt hjärta och min dröm, att jag vågade satsa på hundarna. Jag lever med dom på ett eller annat sätt hela tiden.

Så är det varje dag när jag är runt dom jag älskar, jag märker inte omgivning så som dåligt väder eller vissna blommor. Jag lever då i nuet och ser dom små detaljerna så som att Scottie håller koll på sin son eller Brumma som vill hålla koll på hela flocken.  Eller när hundarna visar sin kärlek till Benjamin.

Kärlek föder kärlek

Ha en bra dag

Kramar och tassar från Lovisa med flock

Kerstin