En ny vardag

Så var mitt sista sommarlov här, mitt liv är åter igen nerpackat i kartonger och ligger på vinden. Alla minnen, skratt och tårar som detta året medfört. En känslomässig bergochdalbana, som har varit helt hemskt underbart. Hundarna och jag har haft ett super år med friska och fina valpar som kommit till helt underbara familjer som ger dom all den kärlek dom förtjäna att få plus lite till.

Nalle har gått från en liten lurv till en ståtlig och otroligt fin kille, som varje dag få hans matte att falla. Brumma avslutade skolåret med ett Guld i rallylydnad på skolmästerskapet och ingen i världen är gladare än jag. Hjälte har gått terapihundsutbildningen, gjort praktik och tagit examen. Han tog därmed på sig studentmössan förre sin matte som snällt för vänta ett år till.

Gumman har fått 9 underbara valpar som charmade oss alla med sina fina färgkombinationer och underbart temperament. Så roligt att följa dom och att jag hela tiden får uppdatering i form av bilder och samtal glädje mig.

Även Silkie har fått 11 fantastiska valpar som runt om i Sverige och även i Finland charmar folk i sin omgivning. Lycka!

Men lyckan har så klart sin baksida. Mellan kundbesök, valpgos, hundträning och umgänge med mina nära och kära så finns det timmar av funderande, pluggande och grumlande. Timmar av trötta ögon som går i kors, hundar som tröstar och vi bygger oss starkare igen. Även om jag nästan alltid är positiv, öppen och glad så har jag också sömnlösa nätter och dagar som inte går som jag vill. Även om dom kommer allt mer sällan nu för tiden. Jag har själv valt att hela tiden se mitt liv från den bästa sidan och hela tiden se hur bra det kan bli och hur vägen dit ska se ut. Det har idag hjälpt mig igenom sena pluggnätter och dagarna med regn och dagarna man bara vill ligga nerbäddad i sängen. Även om hundarna är min största motivationskälla.

Nu är det sommar och helt nya rutiner ska vi få in, en ny planering och ett nytt sätt att leva på. Jag är hemma mycket och min tid går till hundarna och allt som hör till. Men att flytta hem igen och bo på heltid med mamma och pappa är lite annorlunda än att bo själv med kompisarna och hundarna så nära. Men båda har sin charm

Men nu ska jag fixa lite till

Krama från Lovisa

Brumma o Nalle