En spännande tid

Inatt hände något som är lite historiskt för mig, för i natt stängde anmälan till kurser på högskolan som startar i vår. Andra gången jag söker men första gången då jag är behörig. Det är kanske först nu som det har landat i att jag verkligen har mitt betyg i Engelska 6. Så roligt att redan nu se att det står att jag är behörig. Att jag faktist har en chans till att komma in på det jag vill till våren. Underbart

Det jag vill läsa är inget avancerat, vill läsa några kurser på distans, så jag trotts allt kan sitta i valplådan med valparna eller med hundarna runt mig.

Jag har kommit på att jag älskar att lära mig saker och saknar det nu när jag inte pluggar någonting. Jag vill lära mig saker som jag sedan kan ha nytta av. Det ska bli spännande att läsa och jobba samtidigt men jag tror att det blir toppen bra. Allt handlar om prioriteringar och vad man vill.

Mer valpar är på gång vilket vi verkligen ser framemot, att se valpar växa upp och glädja en familj är det finaste jag vet. Det är så underbart att få följa de nästa varje steg dom tar och umgås med dom nästan varje dag. Så stor skillnad än när jag gick på skolan. Då var det mamma som fick umgås med dom så mycket. Jag njuter verkligen av deras närvaro, nu saknar jag dom efter ett dygn i från dom, men i kväll träffas vi igen.

Ha en underbar dag och va lycklig över de små sakerna <3

Kram Lovisa