En vecka

I går blev valparna en hel vecka och de växer mer för varje dag och den första valpen har nu gått över 500 gram och de börja närma sig att ha dubblat sin vikt sedan födseln. Det är så spännande att se hur de utvecklas steg för steg och de är så nöjda valpar. De äter, sover och äter lite till. De sover fortfarande bredvid min säng och jag får sova bra på nätterna och de vaknar och äter några gånger och alltid klockan 5,00 för då vaknar jag till. Titta på de små hur de äter och deras mamma som pussar och tvätta på sina valpar. Jag ler och somnar om igen, precis som det ska vara. 

Igår blev det en lång runda med alla hundarna och mamma, de gick bra och solen sken på oss mellan träden som fortfarande vaggar gröna. Vi prata med vårandar och med hundarna, vi tittar på stigen där vi går och ser hur träden forma sig och hur man kan se så mycket i vår fina natur bara man är öppen att se de.

Valparna börja visa mer och mer vad deras personligheter kommer att vara, det är spännande att se hur det bli när de blir större och ingen ser framemot att se de växa och utvecklas som jag gör. Jag har många planer för valparna och hur deras tid hos oss ska se ut. Så spännande och underbart. 

Lycka ligger nu bredvid mig och vi ska snart gå upp och väga valparna, se hur många gram de ligger på nu.

Idag har vi bara hunnit med att äta frukost, dammsugit och torkat golv och diskat matskålar. Planen för dagen är att fortsätta träna hundarna, planera min valpträff och sist men inte minst när vi ska åka ner till Holland och hämta Raya och Julius. Det ska bli så spännande och vi ser verkligen framemot att träffa dessa två juveler. En och annan promenad hinner vi nog också med innan kvällen blir sen.

Jag har en förmåga att jobba som åldra bäst mellan 20.00 och 23.00 då går allt som på en dans och jag får så mycket gjort. Så tråkigt att det inte sker mellan 13.00 och 16.00 istället. Får bli ändrit på det i inställning. 

Ha en fantastiska dag

Glöm inte att följa oss på Instagram (@juleboda_aulabradoodle) och på Facebook (stora Juleboda Australian Labradoodle)

Kramar Lovisa