Fina dagar

Idag har det varit underbart väder här på Juleboda

Mamma och jag tog en runda med hundarna som vi brukar göra men för ovanligheternasskull så sken solen på oss. Hundarna busade och vi kunde ta in lite d vitamin. Mimmi vår Border Collie är nog påväg in i löp det märktes tydligt på killarna. Inte helt ovanligt att Mimmi kommer igång med löp precis efter Wilja, det brukar vara så.

Efter det gick vi ner med Piff, Puff och Pärlan till havet, så det fick se stranden och vågorna. Det blåste en del i dag så lite konstigt tyckte dom nog att de va men de sprang omkring och sprang mellan mig och mamma. Underbart väder och gott sällskap på vår fina strand så blir det bra.   Piff 

Pärlan   Puff

 

Sedan har jag pluggat under eftermiddagen, näst sista inlämningen är klar i denna kursen. Sedan är det bara den stora slutuppgiften kvar som ska vara inne på söndag så ska lägga lite krut på i resten av veckan. Som tur är är det en diskuterande text jag ska skriva så det är ändå en favorit från min sida. På måndag börja de nya kurserna och det ska bli roligt.

Det blir en spännande tid här framåt, valpar och en liten semester vecka då min farmor fyller år och vi alla ska åka med. Sedan blir det lite plugg och lite kurser, valpträff och annat speciellt projekt jag håller på med som jag snart kommer skriva om.

 

Kram

Lovisa