Pluggdag

Idag har jag stora delen av dagen pluggat, eller.. Jag har städat, gosat med valpar och gått promenad också. Malwa har fått bli tränad lite, små korta pass, hon är så duktig.

Men utöver det har jag pluggat idag, jag ligger lite efter min egna planering sedan ett tag tillbaka då valparna kom och det har blivit många timmar med valparna och hundarna nu och kommer bli så ett tag framöver. Men jag har gjort 2 test i den ena kursen som är godkända och klara. I den andra kursen är det en inlämning imorgon som jag är nästintill klar med. Det är mycket att tänka på och jag är som i allt annat allt eller inget. Det finns inte landet lagom hos mig, tyvärr. Så nu går jag all in på skrivandet för att få det så bra det bara går och jag har som vanligt valt att inte ta den lätta väggen utan måste krångla till det, välja ett ämne som är lite komplicerat och så. Men sådan är jag och det har jag accepterat och gör det bästa av det. Mer plugg och jag får lära mig mer och djupare, vilket är bra.

Nu när jag pluggar Utvecklingspsykologi så är det mycket man kan tänka likadant som när man jobbar med hundarna och valparna. Inlärning, relation och miljön. Mycket intressant och invecklat ta mycket tankekraft men det är spännande.

Nu ska jag snart laga mat, ge hundarna mat och sedan titta på någon film innan sängen väntar

 

Kram

Lovisa