Snö och slask

Så kom den fina tiden där alla den vita och fina snön ska bort och det blir lerigt, blött och smutsigt igen. Innan de fina blommorna och träden slår ut, det blir varmt och fåglarna kommer allt mer.

Idag på promenaden va det både blöt och lerigt och hundarna lyckligare än någonsin, de sprang och busade och vattenpölarna är inget som stör humöret här inte, kanske bara lite hos matte. Men vad gör det när hundarna är lyckliga och nöjda?

Valparna har också fått börja vara ute allt mer, dom älskar att utforska nya saker och att upptäcka världen utanför är så roligt tycker dom. Att leka följa jon att upptäcka att här finns det nya saker och hela tiden busa med sina sykon.

Städa det gör man både i sömnen och i tankarna, mest hela tiden. Valparna hjälper till både positivt och negativt. Dammsugaren och städmoppen är roliga att busa med.

Varje dag springer alla valparna igenom miljöbanan, jag är så imponerad av valparna, så coola och goa. Man ser hur de utvecklas, och tar allt med storm som jag låter dom utforska och göra det som jag erbjuder dom.

Idag är det dags för valptest och imorgon ska alla får reda på vilken hund som kommer komma just till dom. 19 familjer och 19 valpar som alla ska bli 19 superteam som kommer utforska den stora världen tillsammans fram över.

Jag är så tacksam över det jobb jag har chans att jobba med, all den glädje, tokiga påhitt och all den kärlek. Snart blir det valptomt (Malwa stanna så klart) till i höst. Vi ska hålla mer kurser och valpträff ska planeras och hundar ska tränas en massa. Vi ska ut i skogen och ser hur vår och sommar kommer och vi ska plugga. Vi ska ha ledigt och bara ha tid till varandra. Vi ska lära Malwa allt vi kan, vi har en spännande tid framför oss på flera sätt. Men det kommer att vara tomt, vi längtar till hösten när det åter tassa runt små valpar runt våra fötter och underhåller oss och får oss att le och skratta

 

Trevlig Helg