När man är intresserad av en Australian Labradoodle från oss ska man skriva in sig på vår reservationslista genom att fylla i reservationsblanketten.
När man betalt reservationsavgiften står man på vår lista, man kan endast hamna på väntelistan genom att skriva in sig på reservationsblankett här bredvid.

När en kull valpar föds kontaktas alla på listan och alla som har möjlighet att ta emot en valp från kullen meddelar det till oss och då utgår vi från när man satte upp sig på listan och hamnar då i en speciell lista för den kullen. De som stått längst på listan, betalat reservationsavgiften och kan ta en valp från kullen hamnar först upp och så vidare. Därför kan det i samma kull säljas en valp till någon som stått länge i kö likväl till någon som stått kortare tid beroende på att de kan ta emot en valp just då det är aktuellt.

Valpen säljs utan avelsrättigheter

Priset för valparna är 50 000 kr inklusive moms

Om inte köpet skulle bli av på grund av en allergisk reaktion, då vi har öppet hus eller om ni kommer och allergitestar vid ett annat tillfälle så får man självklart tillbaka reservationsavgiften. Öppet hus har vi för dem som är intresserade av valp och vill testa om en familjemedlem som är allergisk reagerar på våra hundar.

Vid andra orsaker får man INTE tillbaka reservationsavgiften.

Vi testar inga valpar för allergennivåer, undantag när du innan gjort testet för människor.

Vad ingår i reservationsavgiften?
I reservationsavgiften ingår, en plats i vår valpkö, att du kommer att få en valp från någon av de kommande kullarna från det att du satte upp dig, att du får komma och hälsa på oss vid avtalad tid och ett individuellt samtal/möte så vi får en bra bild av vad ni vill ha för hund och vad du kan erbjuda en hund.
doodle_4small

Reservationsavgiften är 500 kr som enklast betalas genom PayPal eller Swish på 1232093250 till vårt företag Callenbring & Co AB. Reservationsavgiften ingår i valpköpet och dras av vid betalning av valpen.

Betala reservationsavgiften (500 kr) på nedanstående länk

Innan du fyller i din anmälan om valpkön så ser vi att du läser igenom informationen, läs flikarna under Information 

Viktigt!

När du ställer upp dig på vår lista så godkänner du att vi handhåller din information.

 


5 idéer beträffande “Valpkö”

Lämna ett svar