Vänta och Vänta

Hej

Den där väntan är inte att ta miste på, nu pirrar det i uppfödda fingrarna. I början av januari välkomnade vi senast valpar och nu är det snart dags igen. På måndag kommer Gumman som de sista veckorna ska ruva på sina valpar hos oss. Så till helgen ska det fixas med valplåda och filtar så att Gumman kan börja göra sig hemma i valplådan innan det är dags att välkomna Gummans sista valpar till världen.

Det är med spänning och glädje som vi nu är redo att ha valpar runt oss igen. De sista förberedelserna ska göras och sedan vet vi vad vi ska göra. Vi hoppas på en fin sensommar och början av höst så att vi kan vara ute och utforska världen i fint väder.

Wilja gå snart in i vecka 5 och det börja synas en mage på henne så i början av augusti välkomnar vi även Wiljas valpar till världen. Så spännande och roligt. Som vi har längtat och snart är huset fullt med små igen.

Happy är nu parad och i början av sep välkomnar vi om allt går som det ska hennes valpar, Happy valde att skjuta på sitt löp ca 3 månader än vad vi planerat så nu känns det underbart att det äntligen är dags. Jagger och Happy är en riktig bra kombination jag tror stenhårt på just den kombinationen. Jagger med sin vänlighet, coola attityd och ögonkontakt som alla vill ha. Tillsammans med Happys mysiga, glada och fokus. Det är perfekt.

Så i sensommar och höst kommer vi ha att göra och det blir underbart och mycket städ och jobb men det älskar jag.

 

Just nu är jag och Benjamin hemma på gården medan min familj är på semester. Så nu är det fotboll som gäller för Benja, medan jag sitter och fixa med mail och hemsida lite. Snart bor vi ihop och detta blir vardag, det har vi också längtat efter. I snart 5 år, så det är på tiden. Jag håller på att förbereda hundarna på flytt, hur man nu gör det. Jag går mycket med bara just de som ska följa med mig, bygger gruppen. Men förbereda är vi nog ingen av oss, så det ska vara säger de. Länge sedan jag bodde borta nu, blir nog bra.

 

Allt gott