Vårens första dag

Idag har det varit en mycket händelserik dag här på Juleboda. Morgonen började med att vi vinkade av

Neon numera Bruno. Efter det så åkte jag och små valparna till veterinären i Tollarp. Där vi vaccinerade, chipade och besiktigade valparna, det gick som på en dans. En av valparna ska till Finland och vi blev helt plötsligt osäkra vad som gällde. Efter lite kollande så fick vi fram att det var så jag trodde det var, åkte en snabbis till apoteket för så klart hade jag glömt den avmaskningen som hon skulle ha hemma. I med tabletten i munnen och så hem. Där väntad Kroms familj, vi vinkade av även Krom som än inte fått

familjen överens om namn. I en snabbis och ta en snabb fika, innan Silvers familj kom för att hämta henne.  Även det gick så bra och dagens av vinkningar var klara.

På bilden ser ni Silver innan hon åkte med sin nya familj.

Efter en snabb paus inne så gick jag och hundarna en underbar runda. Solen sken och mormor och morfar ringde vilket alltid är så uppskattat. Hundarna var nöjda efter att ha hittat rester från att hovslagare varit här på morgonen. När vi kom tillbaka så fick jag för mig att klippa Brumma som jag tänkt göra jag vet inte hur länge, nu var det dags. Men i det fina vädret kan man ju inte vara inne. Jag tog ut valpar, trimbordet och saxen. Tog även ut högtalaren och satte på lite musik i bakgrunden. Valparna busade, hundarna nosade runt och tillsluta la sig de sig utspridda på innegården. Brumma blev av med lite päls men helt klar blev jag inte, vi får ta nya tag i morgon.

Jag klippte lite klor och även lite runt ögonen på de andra hundarna, sedan borstade jag Gumman ordentligt så nu är hon också fin. Alla hundarna och valparna fick mat och sedan busade vi lite till innan alla nu har gått in till sig.

Nu ligger Malwa och sover på mina fötter och maten är snart klar innan vi ska inta soffläge. I morgon vinkar vi av Titan och på söndag är det Gummans valpars stora dag då de flesta ska få se den stora världen. En minst sagt spännande vecka vi har haft. I måndags vaknade jag i Dubai och ändå har vi hunnit så mycket denna veckan. Hur mycket en veckas semester kan göra, vi var och firade farmors 65 års dag. Med familjen, farmor och faster med familj. Här hemma va Elin som tog hand om valpar och hundar.

Snacka om kontraster, men som jag älskar mitt hem och mina hundar, saknade dom så. Men att släppa allt en stund då och då är nödvändigt och viktigt.

 

Nästa vecka har vi någon leverans och jag ska plugga en hel del, jag hoppas att våren kommer och att vi kan vara ute mycket. Årets lamm kommer snart och det ser vi framemot. Kanske de till och med kommer i helgen. Vi får se, det är några damer som är väldigt stora om magen nu.

Malwa på första i solen och lillasyster i solen i Dubai, Härliga tjejer båda två och under samma sol men ändå så långt ifrån varandra.

 

Ska bli bättre på bilder tänker jag framöver