Att leva och bo

Hejsan!
Att tiden ibland inte räcker till är inget nytt för oss flesta (er andra beundra jag stort) Tiden med 17 små valpar och 7 hundar går i ett och det finns alltid något att göra.  Om inte så kan man alltid dammsuga och tråka golv eller bara mysa en stund. Sedan flytten 1 december har vi nu kommit allt mer till rätta här nere i Skåne och vi trivs verkligen som fiskar i vattnet. Att hundarna kan springa och busa i trädgården och att ha både skogen och havet så nära är helt fantastiskt.

Mina dagar består när jag är hemma mest av att mata, rasta, städa,busa och mysa. Efter som vi nu bo så nära stranden så medför det att hundarna dra in en hel del sand, vilket i sin tur medför att deras matte får dammsuga några gånger om dagen extra. Men vad gör det när man ser hur mycket hundarna älskar att springa och busa både i trädgården (som består av mycket sand) och nere på stranden? Valparna busar allt mer och där är man och städar, busar och myser mest hela tiden.

Denna veckan har det varit många som hälsat på sin ny familjemedlem. Så underbart att träffa alla dessa familjer som för första gången får träffa sin valp och man ser lyckan i ögonen.

Ha en underbar dag

många kramar och tassar från Lovisa med flock

DSC_0809 Fina Hjälte

DSC_0779 Mamma och dotter

DSC_0933 ”vi följer dig mamma”

DSC_0910

 

 

1 idé beträffande “Att leva och bo”

  1. Fantastiskt att få ihop allt med alla små valpar, mat, städ, rastning och bus. Underbar gård ni har och vi är så glada att vi fick komma och välja vår lilla valp. Nu längtar vi galet mycket till att han ska få komma hem till oss. Kram till er och alla små busisar hälsar Maria, Olle och Ebba.

Lämna ett svar