En riktig träningsdag

Träningen började redan på lunchen då jag först gick en runda med Brumma och sedan tränade vi massa tricks, vilket vi båda tycker är riktigt kul.

När vi hade 10 minuter kvar av sista lektionen gick brandlarmet och brandbilen och allt kom. Jag visste att Brumma var i tryggt förvar nere i hundstallet men jag klarade verkligen inte av att inte ha henne med mig och tillslut kunde jag inte stanna på uppsamlingsplatsen utan min Brumma. Jag sprang som om jag inte gjort något annat igenom två tagbuskar och vidare när till hundstallet, när jag kom ner till hundstallet möttes jag av en mycket glad liten Brumma och jag ännu gladare. Helt sjukt hur starka känslor man har för sina djur även om detta inte var en brand denna gången så vet man aldrig och jag man vill ju veta att dom är båttom fara.

Efter brandlarmet så så sprang jag och en kompis en runda med Brumma och det är verkligen skönt att komma igång med träningen igen, har inte riktigt kommit igång efter min knäskada som hände kvällen Brumma föddes. Nu har vi som mål att springa den rundan varje dag efter skolan och vi ska veklingen kämpa för att hålla det.

Efter maten så tog jag och en kompis våra hundar till idrottshallen där vi tränade Brumma och Svea (min kompis hund) och båda hundarna var jätte super duktiga och två mycket stolta mattar gick där ifrån. Vi hade sådan tur att Ida ville följa med och ta kort på oss när vi tränade och det är så kul att ha bilder.

Att träna tillsammans är så mycket roligare och man kämpa lite extra när man har folk som ser på tror jag, Brumma gick fint fot och lyssnade på dom kommando hon kan väldigt bra. Vi körde mest Hit, Fot och massa tricks övingar och hon utvecklas för varje gång vi gör det. Så kul att se hur hon verkligen fattar grejen och vill träna.  Vi filmade även lite och det är kul och väldigt nyttigt att se på sig själv för då ser man vad man ska göra bättre och man ser framsteg.

Lite bilder från idag

DSC_0389

Favorit trickset ”VINKA”

DSC_0367

Slalom mellan benen

DSC_0361

Start inför fotgående

DSC_0358

Platsligging

DSC_0369

så här konstigt kan det bli om man kör snurra

 

Många höstkramar och träningstassar från Lovisa och Brumma

 

 

Lämna ett svar