Sommar eller Höst?

Vi är nu inne i november månad men är det verkligen vinter? Vi hade i lördags natt 12 grader och det är november är det ens möjligt, något jag trodde var lite omöjligt men när jag igår åkte mot Halmstad med min faster så stod termometern på 17,5 grad och strålande sol och detta är då den 2 november 2014. Vi i södra Sverige har inte officiellt lämnat sommaren riktigt bakom oss då dygnstemperaturen inte understigit 10grader i 5 dygn än men det kommer nog snart.

Även om det är varmt så märks det att det är höst nu, hinner inte sluta skolan innan det är mörkt och det gör en på lite mys humör. Man vill bara tända ljus och krypa ner under en varm filt, dricka te och titta på film. Jag tycker om hösten och alla dom underbara färgerna som just nu är i sitt slutskede men jag gillar när allt för några veckor ände färg.

Idag var vi lediga en stund och då passade jag och några klasskompisar på att ta lite kort med våra hundar i dom fina löven och färgerna som finns. Vår foto stund avslutades sedan i rasthagen, Brumma älskar att springa runt där.

Veckan hemma har varit så mysig, med skogspromenader och träning och en massa gos och mys. Jag älskar verkligen att vara bland mina älskade hundar och skulle så gärna ha med mig alla upp hit men man kan ju inte få allt och dom har det så bra hemma på gården.

Nu är det mindre än en månad kvar till vi flyttar och vad jag längtar, jag har princip packat allt mitt och är redo att flytta när den dagen väl kommer. Det ska bli så otroligt roligt att jobba vidare med hundarna och utveckla och förbättra. Nytt hundrum ska byggas och det kommer bli Sveriges finaste. Jag ser framemot att se hundarna i rummet dom kommer bokstavligen älska det om jag känner mina små bäst.  I och med vår flytt så har vi närmre till både skogen och havet och det kommer både vi och hundarna älska. Att ha detta så nära är för mig en dröm som jag sedan jag var mycket liten, att kunna gå en runda som innehåller både skog och en lång sandstrand det är ju en dröm.  Mina hundar verkligen älskar vatten och när vi är i skogen så lyser deras ögon upp så fort dom ser det minsta lilla vatten, så underbart att kunna ge dom denna möjlighet med vatten så nära.

Nu lägger jag och Brumma oss och njuter lite av att vi har varandra

Ha det bra många tassar och kramar från Lovisa och Brumma

DSC_0430 Brumma i höstlöven

DSC_0397

 

DSC_0387

 

Lämna ett svar