Hundträning och människorträning

Började dagen som vanligt med utsläpp av hundar, men idag har jag börjat med en ny rutin. Jag tränar 10-20 min på morgonen, vilket var mycket uppiggande. Skolan idag vill jag knappt minnas, vi ska ha fysik i nationella vilket jag inte ser fram emot, ändå har jag tur som har farmor och mamma som är no lärare så nu blir det hård träning. Vi fick dock titta på spexet idag vilket var mycket roligt, det känns alltid lite skumt att se sig själv på tv 😉 Efter skolan tog jag min valp och körde bort till bruks, hon skötte sig jättebra även om det märktes att vi inte varit där på en vecka då vi istället haft skogsträning och inomhus träning. Bea har varit lite dålig imagen i dag så hon fick stanna hemma, tyvärr hade tänk börja träna med henne lite mer seriöst igen ( ska bli så kul)
Nu kväll blev det ett träningspass till och en mycket skön dusch.
Nu är hundarna rastade och nattade och jag ska nu sova, i morgon är en ny dag med nya framsteg och utmaningar.

Många friskarekramar och finatassar från oss på Bustorp

Lämna ett svar