Fästingar och massor av hundtankar

Januari och jag hittade en fästing på Brumma, dom ska inte komma nu!

20140114-204841.jpg

Idag när vi vaknade kände jag mig lite bättre och bestämde att jag skulle gå till skolan. Efter första lektionen mådde jag likadant igen och bestämde då att åka hem för att vila upp mig så jag blir 100% frisk. Jag har sedan mer eller mindre sovit sedan jag kom hem till kl 18 vilket gjord susen för mig nu känner jag mig mycket bättre och orkade gå en promenad med hundarna nu kväll, vilken energi dom ger mig. Jag skulle gått igår kväll då kanske jag hade orkat idag, men det är försent nu. Jag måste ut och gå med hundarna för att må bra, det är den bästa medicin i alla kategorier, jag lovar.

Idag har jag tänkt och drömt mycket om hundar, jag drömmer mig bort..
Jag vill hjälpa andra hundar med rehab, allmänlydnad och en medveten ägare. Det är dom tre ord jag tror jag vill jobba med just nu. Jag vill gå och lära mig allt om hund och jag har turen att ha många åt framför mig att lära.
Eftersom jag har sov idag och jag inte träffat hundarna så mycket idag mötes jag av världens lyckligaste hundar när jag kom ner, när jag vaknat. Då kom min energi tillbaka, så häftigt att känna den känslan jag kände när jag från ingenstans helt plötsligt kände mig frisk igen när jag mötes av glada och lyckliga hundar. Brumma ligget i mitt knä och Bea ligger nedanför på golvet då hon tyckte det var för varmt hos oss. Digge har fått bada idag och klippas lite runt ögonen, så söt han är.

Labradoodle och Chihuahua är dom raser som tagit mig med storm, så olika men ändå så lika.

Imorgon börjar träningen på riktigt efter att skolan och övriga rutiner har kommit på plats.

20140114-210547.jpg

Många nupiggakramar och mysigatassar från Bustorps hundar

20140114-210643.jpg

20140114-210814.jpg
Mys tjejerna Bea och Brumma

Lämna ett svar