Känns inte bra.. Njut av din närhet

Ligger nerbäddad i sängen, tror det är magsjuka på gång tyvärr:(
Hundarna har busat hela eftermiddagen så gosiga dom är och vilken otur dom har med en matte som knappt orkar någonting idag. Kom hem från skolan och försökte hålla mig på benen men valde att gå lägga mig med hoppet om att bli bättre.

Dom senaste veckorna har det blivit mycket träning varje dag vilket hundarna storm älskar, idag tar vi en slappa dag men förhoppningsvis åter i morgon.
Jag hade tänkt att fixas lite små saker tills när Lycka kommer idag och jag skulle även lägga lite spår till mina hundar men.

Dagens tips är…
Njut av varje sekund, varje minut…
Njut av att du har rinnande vatten och mat på bordet. Njut av familj, vänner, djur och natur runt dig. Även i motgångar finns det positiva småsaker, njut av det lilla så uppskattar man det man har mer.
Jag njuter i varje del av kroppen när jag är med familj, vänner och hundarna och när jag är i naturen.
Jag njuter av det även om jag vet att inte alla ha det som jag, eller som dom flesta i dom så kallade rika länder. Jag vet att det finns 5-6 åringar som gå långa sträckor på vass grus för lite vatten. Jag vet att många barn inte få mat ikväll… Men jag önskar att alla hade mat och vatten. Bara för att inte dom har det ska inte jag uppskatta det jag har fått bara för att jag hade turen att föddas i Sverige. Jag njuter mer när jag tänker på hur jag har det, med stor respekt till dom som inte har det så här. Jag önskar att dom alla fick plats i vårt hus där det finns tillgång till vatten och mat, men även om vårt hus är hyfsat stort får inte alla plats… Men jag vill göra skillnad för dom som tog nitlotten, att föddas utan vatten och mat. Vad jag ska göra har jag inte kommit på än men att jag ska göra något det vet jag. Jag njuter av det jag har och jag hoppas att alla njuter av det dom har, för vi har det och vi ska ju inte vara otacksamma för det vi har bara för att inte alla ha det men vi ska njuta med respekt, med kärlek och med omtanke. Va glad och njut av det även det lilla som rinnande vatten och mat på bordet, det är ju ändå det viktigast allt annat är ett plus i kanten som vi ska va glada och positiva över att vi få ta del av

Många tänkandekramar och busigatassar från Lovisa och gänget

Lämna ett svar