Känsla

Vilken underbar känsla jag har i min kropp när jag ser och lyssna på mina nära. Det är en känsla av kärlek, glädje och hopp. Jag kollar på kort på hur min flock har fostrat ytterligare en valpkull och jag ser resultatet, underbara valpar som är sociala och trevliga. Jag prata med min älskade och tittar ner vid mina fötter där Hjälte ligger och sover. Runt mig har jag min segerstadfamilj. Ja, jag kan inte ha det bättre.
Om en vecka kommer valpen Nalle att följa med mig och Hjälte till skolan. Här kommer han att växa upp och detta kommer bli hans hem. Hjälte trivs mycket bättre denna terminen och vi känner att vi landat idet.
Hjälte (och Wilja) är nu snart 1,5 år och tiden bara springer iväg. För 17 månader sedan så var det Hjälte och Wilja som var små bebisar och sprang runt i flocken och utforskade världen utanför valphagen och bortom mammas trygga famn. Nu är han en tonårskille som utforskar den stora världen. Han har haft en lite jobbig tid då han ville ha koll på allt. Nu har det börjat lägga sig och vi blir för varje dag mer och mer ett team.
Även om vi lagt Rallytävligarna åt sidan för att bara göra saker som vi båda tycker om.
Vi har kommit med på terapihundsutbildningen och kommer gå den under ett år nu. Det är något vi ser farm emot och vi lär oss så mycket.
Hjälte är en livsnjutare och älskar att få all den uppmärksamheten som han får av alla på skolan. Han sköter sig så bra både på skolan och på resorna och det är så skönt.

IMG_7502

Lämna ett svar