Utvärdering och min andra

Nu var det ett tag sedan sist.
Idag har Brumma kommit tillbaka till skolan efter sin mammaledighet och även lille Nalle är med.
Tänket jag skulle utvärdera hur det har gått att ha spån hos valparna istället för tex tidningspapper. Jag är så nöjd med vårt val på alla sätt och vis, valparna är fina i pälsen och har inte alls blivit kladdiga eller smutsiga, spånet har tagit allt. Valparna har trivs bra med det och valparna har lärt sig att göra i från sig på ett material som är likt det som är ute. Det är lätt att hålla rent och det luktar mycket bättre. Det känns också bra att värken mina valpar eller Brumma har fått isig något tidningstryck. Jag kommer definitivt att fortsätta med spån till kommande kullar.

Nu är alltså Brummas träning och tävlingssäsong igång och det är med stor glädje vi nu sätter igång igen. Nalle ska också börjas tränas lite med och han är lik sin mamma på många plan så det ska bli spännande att följa honom också.

Idag har vi åkt tåg och buss i 5 och en halv timme och jag måste säga att jag har så underbara hundar. Nalle sov hela resan och Brumma låg lugnt mellan mina fötter hela resan. Jag är så stolt över dom och när folk kommer fram och hälsar på dom och dom sköter sig så bra.
Nu väntar en ny skolvecka och nya möjligheter att nå mål och uppfylla drömmar.

Många kramar och tassar från Lovisa, Brumma och Nalle 20131013-220439.jpg
Mot nya mål och möjligheter

Lämna ett svar