Måla och mysa dagarna långa

Det är  så mina dagar ser ut nu, måla och mysa med hundarna.

Nu har jag målat klart allt till vårt nya rum och det blir så fint, ska ta bilder och lägga upp här när allt är klart. Det jag har kvar nu är att sy gardiner och  nya bäddar och sedan ska jag bygga en bäck till fönstret och så klart inreda med filta, bäddar och leksaker innan det är dags för hundarna att bo in sig i sitt finna rum. Idag har jag köpt lite nya filta, en ny leksakslåda och så klart lite nya leksaker. Jag är en tjej som älskar att få det fint och gör det själv så man extra stolt kan vissa upp det man gjort. Jag har som mål att bli klar till söndag och jag ligger bra till i tidsplanen så det ska nog gå. Ett annat mål är att lära Hjälte, Brumma och Lycka ett nytt tricks i veckan fram till skolan börja (med undantag vecka 30 då jag är på läger) Ska skriva upp tricksen på en lista och sedan är det bara att köra igång, Bilder och hur jag lärt dom det kommer allt eftersom.

Imorgon blir det vaccination för Cookie, Digge och Lycka och Brumma får följa med frö miljöträning och vägning. Min lilla Brumma har blivit stor och hela 10 månader, helt sjuk hur sabbat det går. Så mycket vi gjort och så fantastiskt kul vi haft det. Hjälte och Wilja är nu 14 veckor och sköter sig så bra och busar mest hela tiden. Nu i kväll trodde jag aldrig att Hjälte och Brumma skulle sluta busa men nu ligger dom båda helt utslagna och sover som stockar. Det är så heligt att se dom tillsammans och hur dom är med varandra. Vi alla lär oss så mycket av varandra.

Nu är det dags för mig att sova så jag orka bygga, sy och träna hundar i morgon.  God natt och sov bäst från Lovisa med flock

DSC_0359Min lille mys kille

Lämna ett svar