Vaccination och en lång dag

Morgonen idag började med att jag, Brumma och Digge gick ner till veterinären (3 km) och mamma körde med den lilla bilden med Cookie och Lycka. Vid Nio så vaccinerades Cookie, Lycka och Digge och Brumma var med för miljöträning och för att hon skulle vägas. Vi blev klara ganska snabbt och jag tog Brumma och Lycka och gick hem.

Brumma vägde 11,0 kg   Cookie 16,7 kg  Digge 12,2 kg och Lycka 12,6 kg

Eftersom Hjälte varit lite orolig inatt och jag varit uppe några gånger va jag rätt så tött när jag kom hem så jag tänkte jag sover en timme så sätter jag igång med det jag ska göra sedan. Brumma fick följa med och vid 14.00 så vakarna vi och jag känner mig lite piggare även om jag inte kände mig helt frisk. När vi kom ner så gjorde mamma pannkakor till oss och efter det gick jag och målade lite och vi började bygga på bänken. Det kommer verkligen bli super bra, är så nöjd över mina insatser. Har under dagen fått allt mer ont i huvudet och känner mig febrig, inte alls kul när man vill göra massa roliga saker. Nu busar Brumma och Hjälte som galningar och jag vågar inte tända och kolla hur det ser ut i mitt rum nu, det tar jag i morgon. Antagligen är det hundleksaker över hela rummet, dom älskar att busa med sina leksaker och ta fram alla men att plocka undan efter sig är inte lika kul. Det får jag nog lära dom…

Nu ska jag sova och jag önskar er alla en skön nattsömn

Kramar och tassar från Lovisa med flock

DSC_0323 Hjälte tass

DSC_0102 Brumma flyger fram

Lämna ett svar