Fullfart

Den sista veckan med skolplikt håller på att ta slut och i morgon lite innan 12 har jag gått ut grundskolan och nian. Veckan har hittills varit helt underbar, i måndags var det skolmiddagen och skoja om att det var kul,  alla va så fina och vi har så fin sammanhållning alla niorna och vi har alla kul tillsammans. Efter skolmiddagen blev det att jag med några kompisar åkte hem till mig för att lada upp inför bus (traditioner är till för att följas) Tisdagen blev full av vatten och solen sken varm på oss. Hundarna fick bus och lite träning på kvällen och dom skötte sig så bra, så stolt över dom.

Igår var det skola och efter skolan så tränade jag hundarna lite för att sedan åka och grilla med min underbara klass. Tyvärr fick vi ösregn och fick åka hem till mig där vi också sov. En mysig kväll/natt med fantastiska människor och det börja bli verkligt för mig att vi ska splittras i morgon. Idag på morgonen gick vi till stranden för att möta upp våra mentorer som kom med frukost till oss och där myste vi till efter lunch och då åkte jag hem och städade och umgicks lite med mina hundar och sov en stund.

Nu i kväll busade vi på fältet och i trädgården jag låter bilderna talaDSC_0302 Lycklig Cookie

DSC_0643 Söt Wilja

DSC_0437 vår Lycka

DSC_0322Digge spanar

DSC_0478 Söta Lillan med dom förtrollande ögonen

DSC_0646 Underbara HjälteDSC_0352Finaste Brumma

DSC_0384Bus och fullfart

DSC_0506bus och lek är nummer ett

Många kramar och tassar från Lovisa med flock

Lämna ett svar