Sista veckan

4 dagar kvar till skolavslutningen, 4 DAGAR. Idag har vi gjort ungefär ingenting, städat skåpen och väntat på att få sluta. I eftermiddag är det den efterlängtade skolmiddagen där alla niorna äter fin middag tillsammans med lärarna, det ska bli kul att se alla i sina fina kläder. Jag vet inte om jag är glad eller ledsen över att det är 4 dagar kvar, med tanke på att jag lite lämnar Ronneby till hösten och kommer inte har samma kontakt med alla underbara  människonr i människor här. Jag vet att det är absolut det bästa för mig att gå skolan på annan ort men just nu känns det lite dubbelt. Lämna människor som som man under många år träffat mer än mina föräldrar och nu är dom åren slut och jag ska säga hej då. Antagligen ett svårt hej då.

Nu ligger jag och väntar på att tiden ska gå fortare så jag kan göra iordning det sista inför kvällen.

Var nyss ute med 3 go valpar som busar allt mer, så himla goa är dom. Det är svårt att föreställa sig hur stolt jag är över  valparna som är så goa mot alla och är så självsäkra och sociala.  Jag känner att mitt jobb med dom lönar sig, allt har blivit som jag tänkt mig och valparna är en dröm. 3 dröm valpar som alla är helt underbara personligheter, så stolt över dom.

Igår var vi på premiär turen med båten en fin söndag som igår, lite för vindstilla och solen som sken. Brumma fick följa med som miljöträning,  jag är förvånad hur bra hon skötte sig. Även om det var lite gnäll i början för att det var lite läskigt, att vara på båten för fösta gången. Men hon la sig snabbt ner och mys av vinden och att får gosa med matte lite för sig själv. Hon njut av att få vara själv med mig, alla hundarna uppskattar ensam tid med mig och jag är noga med att se till att alla få en stund varje dag med bara mig.  Brumma behöver lite extra tid med träning och socialträning nu när hon är lite unghundig av sig.

Nu är det dags att börja göra iordning mig inför den stora kvällen.

Kramar och tassar från Lovisa med flock

IMG_0043

IMG_0004IMG_0008

 

Lämna ett svar