Mot nya äventyr

Nu har skolan kommit igång och rutinerna är snart på plats också. I söndags åkte hela familjen Callenbring upp till skolan för klockan 16 var det upprop. Vi ropades upp, skrev på papper och fick nyckeln till våra rum, så mycket nytt folk och mycket att hålla reda på. Jag är verkligen nöjd med mitt rum, stort ljust och så har jag egen toalett vilket är riktigt skönt. Under den första veckan har vi inte gjort jätte mycket mer än att få schema, träffa lärare och få ut lite böcker. I fredags var vi lediga så på torsdag efter lunch åkte jag till Älmhult för lite IKEA med mamma och mormor. Lite prylar till skolan och lite annat smått och gått kom med hem. Man kan ju undra vem som blev gladast när jag kom hem? Jag eller Brumma? en fråga utan riktigt svar På måndag ber det av till skolan igen och en ny skolvecka med nya möjligheter. En vecka till sedan kommer Brumma med mig på skolan och ja jag längtar efter att få ha min lilla prinsessa med mig. Idag har vi busat och varit i skogen och plockat lite svamp, nu blir det grillat med familjen. Många kramar och tassar från Lovisa med flock IMG_0366

Lämna ett svar