Hur ska man…

Tiden har gått så fort och det är sjukt hur mycket man hinner göra på några veckor.

Brumma har nu börjat ”gymnasiet” och hennes två första dagar ha gått över alla mina förväntningar och jag är så stolt över henne. Jag ser hur snabbt hon utvecklas och lär sig att vara bland så mycket hundar och människor. Tågresan hit till skolan gick också hur bra som helst, lite otålig när när vi suttit ner en längre stund. Hon verka gilla att få vara med mig mer än vad hon är van vid.

Även om allt är mest intill nytt så har Brumma både ätit och sovit bra och det är så skönt att slippa att oroa sig över att hon inte ätit eller sovit. Just nu ligger hon på vår matta på vårt rum och sover medan jag sitter och lyssna på Biologin som vi har till i morgon. Vi har det så bra att jag knappt kan tro det är sant. Vi båda njuter av allt runt oss och trots min förkylning så har vi det så bra.

I fredags kom vår hane Scottie hem till oss från Holland och vilken liten klippa vi fick, han finner sig i nuet och älskar läget med ett stort lugn. Vi är så glada att nu ha han i vår flock och vi ser fram emot att se kommande valpar efter honom.

Att nå ett av sina mål är så underbart och ett stort mål för mig har länge varit att börja gymnasiet med inriktning mot hund och att jag fick göra det med min Brumma gör mig lite extra glad och lycklig. Hon är verkligen min dröm och jag ser stora utvecklingsmöjlighet för oss tillsammans. Hon har mycket energi och träningsvilja och det finns saker vi måste jobba på precis som det ska vara för att man ska utvecklas.

Det är så häftigt hur vi så många olika och för en del okända människor och ändå lär man sig att umgås och ha kul tillsammans så snabbt, vilket är bra med tanke på att vi ska gå ihop i 3 år nu och det ska vi njuta av. ”Snart” är gymnasiet slut och då ska vi stå på egna ben och veta hur vi ska jobba med vårt yrke och det tror jag inte blir några problem. Dom flesta här har stort intresse i sitt område det är det som är så kul.

Brumma och jag ska nu lyssna vidare på min Biologi och sedan ska jag dra mig mot kvällsfikat och lite umgänge med folket här.

Det var lite om allt som hänt den senaste tid

många kramar och tassar från Lovisa och Brumma

 

Lämna ett svar