Något helt annat

JAG KAN GÅ!!! Att efter 8 veckor kunna gå är så obeskrivligt stort, så häftigt så underbart och så konstigt. Ja allt på en gång. Jag firade det med mys med mina hundar, äntligen kommer jag snart kunna komma igång igen. Det gör fortfarande ont när jag går men inte en kniv utan mer en tjock nål. Nu tänker ni ”vad pratar hon nu om?” Det var så att när jag hade som ondast i knät och råkade eller försökte stödja på benet så kändes det som en kniv igenom knät men nu känns det ”bara” som en tjock nål. Vilket är ett paradis för mig, jag har någon dag till innan jag kan gå hela tiden utan mina ”extra ben” och då börja också träningen med hundarna igen. Jag är så lycklig över det, efter så lång tid ska jag få träna igen YES
Idag busade och tränade jag med valparna. Dom är så underbara nu, alla sex. Tänk så fina mina bebisar kunde bli, jag ser redan sex sociala, kontakt sökande och lätt lärda valpar som vill lära sig allt och dom vill vara nära och busa och mysa. Jag hoppas att jag får följa dom övriga fem valparna under åren och vi ska försöka få i hop en valpträff i vår och förhoppningsvis varje år så man får följa syskonen.
Idag var det skolan och det gick som vanligt, måndagar är inte min favorit men i morgon är det tisdag och jag ska till sjukgymnasten. Ny dag nya framsteg. I morgon ska jag se om jag kan ta lite nya bilder på både små och stora i dom fina höstfärgerna. Och jag ska i morgon skriva om vad jag tänker på när jag hör ordet VÅGA.

Många hösttassar och höstkramar från hundarna med matte

20131014-211509.jpg
Vad dom har växt på 8 veckor här är dom inte en dag gamla. Nu har dom vassa valptänder och snabba ben men dom är sötare och underbarare nu. Dom ger mig energi och glädje.
Kram på er

Lämna ett svar