Ni skulle sett henne

Jag är nog just nu väldens, ja jag är nog världens absolut stoltaste hundägaren som just nu vandra på denna planet. Nej, jag har inte vunnit VM eller någon annan stor tävling. Men jag har vunnit det största priset och det är att få vara med 8 så underbara individer, som mina hundar är. Jag är stolt för dom framsteg vi gör tillsammans och jag jobbar för att en dag kanske kunna stå på prispallen på VM eller kanske bara på min hemma klubb. För mig spelar det ingen större roll, för mig är det den otroliga glädjen jag delar med mina hjärtan som är det största man kan få.

Brumma har nu kommit tillbaka och ni skulle sätt hennes fotgående idag, jag har aldrig sätt henne göra det så bra innan, ja jag är så glad och lycklig över att få göra dom otroliga framteg med denna otroligt arbetssamma och helt fantastiska hunden, som gör allt för sin matte.

Hjälte han följe mig överallt och går i lite i Brummas fotspår ”matte går alltid först”. Det märks att dom båda är uppfödda med mig och ser mig som en i flocken. Han är min svans och nu ligger Brumma och Hjälte och små busar innan dom båda snart kommer somna gott.

Det är så skönt att Digge börja ta det lugnt och njuter av livet, han har haft svårt och slappna av och det är något vi övat mycket på och sedan vi byggde den nya rastgården som ligger mer av skilt och där dom är mer tillsammans på ett annat sätt så har han landat i flytten  till Sverige.  Han älskar att vara i skogen och leta efter matte och att springa på barnan är det bästa som finns. Han är den kärleksfullaste hund jag träffat och så tro fast.

Cookie där skojar vi om den livsnjutare så fort vi är på gräsmattan så lägger hon sig och rullar och sig och verkligen njuter av allt. En snällare hund får du leta efter länge.

Lycka hon gör allt för mat och älskar att hoppa i vår agilitybarna och det är veklingen en tjej som utvecklas snabbt och älskar att träna och vara med flocken.

Wilja Claras yrväder, hon har energi till månen och tillbaka kan jag lova. Men hon kommer att bli en perfekt till Clara och hon älskar att lära sig nya saker och vill busa med allt och alla.

Mimmi valla fåren är hon en stjärna på och det är mest pappa som träna henne

Bea mitt lilla hjärta, hon lever en helt egen värld och vem tycker inte om Bea? Hon är så go och vill hela tiden bli kliad på magen och att vara i skogen är också en riktig höjdare.

Oj det blev en liten snabb presentation av alla 8, nu är det dags att sova efter en lång dag och i morgon är det inflyttning och gud vad jag längtat. 9 nya filtar är inhandlade så mys lär det bli för oss alla.

Sov gott och ha den bästa söndag

Kramar och tassar från Lovisa med flock

Lämna ett svar