7 år går fort

Idag är det exakt 7 år sedan min andra kusin Denice föddes och jag lovar att jag var en stolt kusin till en mycket efterlängtad kusin den dagen. Jag var som vanligt på somrarna på den tiden hos Ella och red och när vi kom tillbaka efter en rid tur ska Pernilla Ellas mamma att jag skulle få en kusin den dagen och att jag skulle ringa mamma. Jag sprang in och ringde mamma, som satt med mormor och vakade över telefonen. Farmor som nästan bor granne med Ella körde in mig till mamma och när vi kom hem så hade lilla Denice kommit till världen. En stund efter åkte vi in för att titta på det lilla underverket. Så söt och så liten.

Nu är hon 7 år och ska börja 1:an till hösten stora tjejen, igår var hon här och hjälpte mig med hundarna, hon vill nog sommarjobba hos mig när hon blir större bland alla hundar och valpar.

Min dag idag började inte bra, huvudvärk och feber, helt sängliggande. Inte kul, mamma tog hand om hundarna så jag kunde sova och vila. Men otåliga jag kunde inte ligga still mer än till lunch sedan sa min kropp att nu måste du röra dig lite och jag tog en värktablett  och det la sig lite. Jag tog och gick en liten runda med Brumma och Bea innan jag tog med mig Hjälte och målade det sista i hundrummet. Nu är bänken färdig och klar och i morgon blir det att sy gardiner och åka ner och köpa några fler filtar. För på söndag är det inflyttning och vi längtar så.

Det är så sköt för det känns som om Brumma har fått bort bum

Ikväll kände jag mig bättre och följde med till Denice 7 års kalas och jag tor aldrig jag ätit så mycket mat, det var så gott. Grattis söta Denice!

Nu är hundarna rastade och valparna avbusade och sover nu sött, god natt från Lovisa med flock

Lämna ett svar