Spelar ingen roll

Det är så härligt att det inte spelar någon roll om man går utanför dörren och tillbaka eller om man varit borta en längre tid, hunden blir lika glad oavsett. Det är alltid kul att komma hem, man möts av så mycket kärlek.

Idag har det regnat till och från hela dagen så idag har vi varit inne mycket, städat, busat och tränat. Valparna har fått vara ute och springa när det har varit uppehåll och även någon gång i regnet då dom ville ut och kissa.  Nu i eftermiddags så var vi ute en längre stund och sprang och busade som aldrig förr, så kul att se hur roligt dom har det dom små.

Brumma har fått lite ”lock” för öronen och lite ”minnes släpp” och är verkligen unghund nu, mycket träning och ett gott humör så ska det lösa sig även om det i vissa stunder känns väldigt långt borta. Idag på kvällspromenaden så visste hon helt plötsligt inte hur man gick i koppel vilket hon har kunnat en längre tid innan. Jag tog henne på en egen promenad efter jag lämnat dom andra hundarna och helt plötsligt så kunde hon både gå i koppel och fot igen, underbart. Nu blir det extra träning för Brumma insatt framöver för att snabbt ta oss igenom unghunds tiden och bygga på relationen extra mycket.

Nu ska jag sova, ja hundarna sover redan så nu är det bara jag kvar 😉

Sov gott och ha en underbar måndag många söndagskramar och bustassar från Lovisa med flock

DSC_0113

DSC_0192

DSC_0238

Lämna ett svar