Vila i fred…

Idag har Alice gått över regnbågsbron till farfar…                                                                                       Ibland måste man som hundägare ta ett beslut som är för hundens bästa inte tänka på sitt eget bästa. Alice blev snabbt mycket dålig och hon kunde verken stå eller gå. Hon hade ont  och hur mycket jag än vill ha henne här så ville vi inte se henne ha ont och att hon inte kunde göra saker hon tyckte om. Klockan 16:22 idag den 20 maj 2014 stannade ett lite hjärta slå och vår Alice tog sitt sista andetag bara 7 år och 4 månader på dagen. Nu är hon begravd i solen vid ett träd i vår trädgård, där solen skinner mesta delen av dagen och där hon är nära flocken.  Det är jobbigt att ta ett sådant beslut men jag skulle inte klara en dag till att se henne som hon var.

Inatt blir världens bästa Bamse-kull hela nio månader, det är helt sjukt att min lilla Brumma i dag är hela nio månader. Det firade vi med bruksträning och mys i solen.  Även om det händer hemska saker runt oss så vill jag inte att man ska ta ut det på dom andra utan, Brumma blev nio månader och det ska firas. Jag väljer att se det positiva med idag och det är att Alice inte längre har ont och att Brumma och jag gjorde ett bra träningspass.

Nu springer 4 valpar runt mig och dom 3 små jagar Brumma och sedan är det tvärtom och sedan busar dom lite och så springer dom ingen, så mysigt.

Det är tur att vi kom hem till nio underbara hundar i eftermiddag, dom ger en glädje och lycka oavsett. Älskar dom så otroligt mycket.

 

Många kramar och tassar från Lovisa med Flock

Här är Brumma inte gammal och idag är hon 9 månader bara 3 månader till hon fyller 1 år, det är helt sjukt. Min Älskade Brumma

IMG_1831

Vila bäst älskade Alice och hoppas du ligger på en varm och solig gräsmatta nu tillsammans med Farfar

DSC_0333

Lämna ett svar