Styrka

Styrka! Måste man vara stark för att känna styrka? Är styrka bara muskler? När känner jag/du mig/dig stark? Vad är stryka?
Jag tror att vi alla jag känna oss starka någon gång, kanske inte hela tiden men ibland. Man kan känna sig jätte stark av att säga vad man tycker inför en folkmassa eller när man är med någon/några som man tycker om och som gör en lycklig, då kan man känna sig stark.
Nej, man behöver verkligen inte ha massa muskler för att känna sig stark, för mig är styrka något helt annat. För jag känner mig stark när jag prata om mina hundar och jag känner att hundarna ger mig en otrolig stryka. Det är ingen som känner mina hundar så som jag gör, vilket gör att när jag prata om dom, vet jag vad jag prata om och det gör att man känner sig stark och extra stark känner man sig när man får positiv respons för det man säger/gör. Jag känner en enorm styrka när jag är med hundarna, dom gör att jag vågar och gör saker jag aldrig skulle göra utan dom. Det kallar jag styrka.
Jag känner mig också stark när jag vågar göra något som jag inte vågat göra först och självklar när jag är med/ visar upp Alice, Bea , Brumma, Cookie, Digge och Mimmi.
Styrka är en känsla som ofta uppstår när man är stolt eller är med någon/några som gör att man känner sig starkast i världen, starkare än världens starkaste man.

Nu sitter jag med Brumma i knät och Bea bredvid mig och styrkan, lyckan och kärleken är stor:)
Idag har jag och mamma klippt alla valparnas klor det gick bra för det mesta. En spring tur i trädgården han vi med också. Dom små är så snabba nu och otroligt söta. Om två veckor har Teddy, Texas, Malte, Lilla-Milla och Björna-Li åkt till sina nya familjer och Brumma blir kvar här. Det känns bra med dom nya hemmen och det är en otrolig styrka att se dom små växa och bli mer och mer självständiga.

Många STYRKETASSAR och STYRKEKRAMAR från Brumma och oss övriga

20131012-205924.jpg
Detta var när dom var ute första gången mys

Lämna ett svar