Vardag/helg

Hur fungera vår vardag idag och vad är det för skillnad på sätet vi lever på idag än hur det var innan?

Idag ser vår vecka ut så att på Söndag eftermiddag så åker jag och Brumma den långa vägen till skolan och kommer fram ca klockan 21 och då är vi oftast ganska trötta och går och lägger oss inprincip direkt. På måndagar börja vi inte förrän klockan 11 så vi tar en välbehövlig sovmorgon då. Vi går hela veckan med dagar och kvällar fulla av aktiviteter. Det blir en del sena kvällar men vi har roligt och både jag och Brumma kommer allt mer till ro och vi njuter av tiden på skolan. På fredagar efter lunch åker vi hemåt igen (undantag dom få helger vi stannar på skolan) och kommer hem till Ronneby klockan 16 och när vi kommit hem leker vi ofta en stund med dom andra hundarna som är överlyckliga när vi kommer hem.  Sedan jobba vi på som vanligt när jag är hemma, det ska tränas, rastas och matas. Nu har det varit så att vi på lördagarna har åkte ner till vår nya gård i Skåne och röjt och fixat med det vi får göra innan vi flyttar den 1 december. Söndagarna är vår mysdag då vi ofta går en långpromenad på morgonen följt av träning och roliga aktiviteter. Och så börja det om på söndags eftermiddagen.

Skillnaden på vår vardag nu och hur den var innan är extrem. Idag lever jag och Brumma ca 20 mil från övriga flocken 5 dagar i veckan och när vi är i skolan är det Brumma och jag och vi lägger mycket tid tillsammans och vi njuter lite av all ensamtid vi får. Mamma och pappa får lite mer att göra där hemma då hundarna ska få sitt varje dag även om inte jag är hemma. När jag är hemma så hittas det på lite roliga aktiviteter och vi äter god mat och lyxar till det lite. På helgen sköter jag allt som vanligt och jag är så glad att få spendera dom dagarna med mina hjärtan och att det inte är lägre till skolan än vad det är.

Så det är egentligen rätt stor skillnad på vårt liv nu och innan men vi trivs med det och det är ändå det viktigaste.

Lite glada nyheter så här på kvällen också. Silkie är parad och nu väntar vi spänt på täcken och valpning. Valparna kommer om allt går bra föddas i slutet på november början på december.

Många kramar och tassar från Lovisa och Brumma20130829-172733.jpg

Lämna ett svar