11 dagar innan den stora dagen…

Nu sitter jag här på mitt rum i skolan och drömmer mig bort en stund.

Att jag om 11 dagar står i vårt nya hus och ser mina hundar i den fina och helt underbara miljö som finns där nere. Om 11 dagar slår en dröm in för mig och allt kan bara bli bättre, både för mig och för hundarna. Vi kommer ha en mer lugn miljö runt oss med både skogen och havet precis runt huset, vi kommer att kunna vara ute mycket mer i skog och mark än vad vi är nu.

Just nu känns 11 dagar hur länge som helst men om man tänker så, så var det inte länge sedan vi kom ut med vår flytt heller. Dom sista 11 dagarna får gå fort riktigt fort om man frågar mig.

Idag har jag legat sängliggandes mesta delen av dagen, igår kväll fick jag i mig lite mjölk och jag fick en allergiskreaktion. Att så lite av ett ämne kan skapa obalans i hela systemet är för mig ofattbart men så är det. När jag igår blev dålig och la mig i min säng så kom jag på en väldigt bra ide. Jag ska utbilda Brumma till en Mjölkprotein sökhund. Har aldrig hört någon sådan hund men tekniskt sätt borde det gå alldeles utmärk och det hade hjälpt mig att inte få i mig mjölk. Vi får se hur detta ska gå.

Nu är det natten och Brumma är rastad och ligger nu och sover så sött min lilla prinsessa.

Lämna ett svar