Allt vissa vem man är

Nu är vi tillbaka med nya tag och krafter.
Den trygga stabila vardagen fick sig en liten rubbning när vi har förlorat vår underbar farfar och lite problem med mjölkstockning, men vi går mot ljusare tider.
Valparna växer så det knakar och dom övriga hundarna utvecklas dag för dag.
Idag var det träning på bruk och jag och Brumma var i god tid, sådär 2 och en halv timme innan kursen började. Vi gick en runda iskogen och lite bus på planen innan vi startade ett underbart träningspass Brumma min lilla prinsessa skötte sig bättre än vad hon någon sin gjort på någon kurs än så länge, nästan inget skäll och full fokus. Älskar när saker går i rätt riktning.

Att vara stolt över den man är och det man är. Tycker jag är bland det viktigaste jag vet. Jag har alltid gått min egna väg och bryr mig inte om vad andra tycker och tänker om mig.
Jag är en jäkel på att tänka positivt och det har hjälpt mig så mycket. Allt jag gör har något positivt med sig och då fokusera jag på det. Även om det händer saker som gör att man bara vill ge upp så kan jag se det positiva i det även om det ibland kan vara väldigt svårt. Jag är för det mesta väldigt glad och positiv som person och det är inte många som sätt mig riktigt arg för det blir jag inte ofta.
När jag är med hundarna, min livs gåva, så känner jag hur energin och allt positivt bara laddar på. Allt blir oavsett vad mycket bättre. Allt blir så mycket bättre om man tänker och gör saker för man vet att man får ut något positivt och det är bra vi själva som kan avgöra vad som är bra och vad som är positivt men om vi ser det lilla kan vardagen bli så mycket bättre.

Många taggadekramar och finatassar från Lovisa och gänget

Lämna ett svar