Äntligen

Nu ser jag målet på ett långt projekt.

Vårt hundrum håller på att bli klart och lyckan hos mig är större än någonsin, det kommer bli så fint och hundarna kommer att älska det. Idag har jag målat en vägg i stora delen och en vägg i en av dom små delarna (det är en så länge 4 delar, det kommer att komma till en del till) och det blev riktigt fint. I morgon ska jag måla golv och resten av väggarna. När allt är  färdig målat så kommer det inredas precis som om det skulle varit mitt rum. Jag har funderat på att flytta in i hundrummet nu när det snart är klart, jag trivs där och gillar att vara där. Nya bäddar och gardiner ska sys och en soffa ska flyttas in. Så mysigt vi kommer få det. Mina hundar ska ju ha det allra bästa och nu när jag är ledig så ska jag ordna det sista så det blir som jag vill ha det. Det är fint nu med och jag trivs där men det är träfärgat och det gillar jag inte riktigt, nu blir det vitt och ljus grått och det blir så mycket ljusare och trevligare. Jag ska även bygga en bänk som vid dom två fönstren där jag sedan ska lägga bäddar och filtar. Mina hundar älskar att ligga högt och ha koll på vad som händer ute så det blir så bra när dom kan sitta och ligga på bänken och titta ut på vad som händer på gården.

Mellan varven har jag tränat hundar och gått promenader och busat med valpar, jag man hinner en hel del på en dag. För att jag ska bli klar så har jag sagt att på söndag är det inflyttnings ”fest” för familjen och hundarna i vårt nya rum där det även snart kommer att finnas ett stort rum till inomhusträning, jippi. Så jag har en vecka att göra klart och då har jag lite mer än 20 kvadrat meter golv att måla och en längre vägg och lite annat smått och gått att göra. Men jag tycker om att ”jobba” fysiskt så för min del gör det inget att hålla på mellan 9 och 18 med lunch och fika och hundträning där i mellan.

Nu sover Brumma och Hjälte nedanför min säng och jag är så glad över att Hjälte är en så go och lätt valp att ha och göra med. Han säger till när han vill ut och är lugn och trevlig inne och busig ute. Han är uppfostrad av 6 hundar som visat och lärt Hjälte och Wilja allt dom kan och man ser att dom tar efter sina förebilder. Nu efter sista kisset så la både han och Brumma sig innan jag han lägga mig. Två trötta bebisar som busat och lekt en stund. Wilja sover hos min syster och nu hör jag att hon busar lite med Clara och hennes kompis så hon kommer också somna snabbt nu. Så mysigt, trevligt och helt underbart att ha sommarlov då kan jag göra det jag gillar mest och det är att vara med mina hundar, träna och bara umgås. Jag är nog mer med hundarna än med någon annan. Det är vi mot världen.

Nu ska jag sova så jag orka med morgondagen med allt vad det innebär( Målning, tärning, bus och lek kan jag tänka mig)

Ha det bra och sov bäst från oss på Bustorp

Lämna ett svar