Att ha det bra

 

 

Att ha det bra är verkligen viktigt, men vem bestämmer att vi ha det bra? För mig har det varit en mycket jobbig tid då vi haft bort gång o familjen, men någonstans där hade jag det bra också. Jag har valt att se det mesta från den bästa sidan och jag blir bättre och bättre på att se och uppskatta det bra. För mig har det blivit ett sätt att leva på och jag har faktiskt sätt skillnad på hundarna också, för jag blir glad för det minsta lilla och lägger inte stor fokus på det som går mindre bra. Jag har dåliga träningspass och dagar men jag lägger inte min energi på att tänka på det utan tänker istället ”imorgon är en ny dag med massa nya möjligheter” På det sättet så blir vår vardag så mycket bättre, både för mig och för hundarna.

Idag har jag och Brumma gjort ett jätte bra träningspass på det näst sista kurstillfället, det märks sådan skillnad på henne och det är så mycket roligare att träna henne nu än vad det var för 3 veckor sedan, det har gått fort framåt  men ändå så både hon och jag hinner med i utveckligen. Jag blir så stolt över henne när det bara går bättre och bättre och att det inte bara är jag som ser det.

Jag är väldigt noga med att hela tiden berätta för mina hundar hur mycket jag ÄLSKAR dom och hur duktiga dom är, dom kanske inte förstår allt jag säger men dom blir glada av det i alla fall. Digge min lille prins, han utvecklas också mycket och hela tiden. Han vill verkligen lära sig och gör allt för att få vara med matte. Vår ”nya” favorit aktivering är utan tvekan att leta efter matte eller någon annan person i skogen. Han flyger fram och är för en stund skogens kung det är så kul att se. Vi tränar fortfarande agility och lite lydnad men vi älskar båda att vara i skogen så där är vi ofta.

Just nu har jag det så bra jag kan ha det, det flyter på och hundarna och valparna utvecklas och jag älskar dom mer och mer för varje dag (om det nu är möjligt)

Imorgon är det torsdag och jags ska till skolan och kommer hem klockan 3 och då blir det träning med hundarna i skogen och lite nere på barna.

Har precis kollat igenom bilder från sommaren och framåt, vilka minnen.  Jag kommer att göra ett inlägg om Brummas första 8 månader hade jag tänkt, det ska bli kul.

Många busigakramar och tränadetassar från Lovisa med flock

 

Här är Digge när han och jag var på havet i 3 dagar i mitten på sommaren, både han och jag njöt av sol och bad och trevligt sällskap

DSC_1100_2

DSC_1083_2

Här är första bilden på mig och Brumma, jag kan säga att så glad och lycklig är man inte varje dag. Hon är min stjärna

IMG_1362

Kärleken är stor

IMG_1821

Lämna ett svar