Att vara hundägare…

Att vara hundägare...

Att välja att gå upp 7:00 en söndags morgon och att gå promenader i ösregn, det kanske låter helt sjukt i dina öron? men i mina låter det lika självklart som om att vi äter eller sover.
På lov och helger ringer oftast min klocka 7.00 och kort där efter är jag ute, hur vädret än är.
Jag väljer att dammsuga och torka golven en gång extra och att komma in helt genom blöt och lerig efter en bus runda i skogen. jag gör allt detta för att jag ÄLSKAR att vara med mina hundar, jag ser till att dom få den motion och aktivering som dom behöver och att dom har rent vatten och bra mat.
Jag ska snart söka till gymnasiet och valet var lätt jag vill gå hundlinjen, Brumma blir det som kommer att följa med mig.

Idag har jag och hundarna varit i skogen och busat, vad vi tycker det är kul. Jag älskar naturen, det är så häftigt, så härligt och så underbart. Att hundarna tycker det är lika kul som jag är ett stort plus.

I morgon börjar valp kursen igen efter jul uppehållet, det ska bli så kul och jag hoppas verkligen att Brumma sköter sig så bra som hon gjort dom senaste gångerna.

Nu är det kväll så jag ska ta mina hundar och gå och lägga mig, för att vara pigg och glad i morgon, när en ny underbar Hund dag börjar. Med nya framsteg och lärdomar.

Många Mattekaramar och mysigatassar från oss på Bustorps hundar/bustorps gards australian labradoodle.

Lämna ett svar