Bara göra det

Sommaren är svår, rutinerna försvinner lite och vanorna blir annorlunda. Så idag har jag suttit och skrivit ner hur jag vill att mina dagar ska se ut för att få en rutin. Tror att det blir bra, både jag och hundarna kommer bli nöjda om det fungera. Det får vi se när jag testkört det ett tag. Jag är som ni kanske märker att jag är helt beroende av listor av alla dess slag. Jag tror att det har att göra med att jag annars glömmer så mycket och inte får någon ordning. Det fungera bra med listor och planer. Nu ska jag bli bättre på att genomföra allt jag planera med, ett steg till att bli bättre på det är att göra planerna mer realistiska.

 

Vi får göra en utvärdering om några veckor.

 

Igår kom jag hem efter en helg på resande fot. Med mig hem hade jag Keja, en fodertik som ska vara hos oss en stund. Ska bli kul att lära känna henne lite mer på djupet. Vi har även Junior här som vi passar till på lördag. Så det är att gör med tanke på att vi har 2 löptikar hemma och testosteronet flödar här hemma. Ett litet stress påslag för killarna här hemma, snart är det över och lugnt är åter.

Nu på morgonen så har jag nu gått med alla hundarna så de fått springa av sig och busat så nu är de nöjda en stund. Så nu ska jag äta frukost och sedan blir det aktiviteter och idag står det på schemat att klippa klart Malwa och Nalle. Får se hur lång tid det tar 😉

Sedan sitter vi mycket med rutiner och att få ett flöde på hela gården alla dagar och så alla som jobbar på gården ska veta vad som gäller och hur det ska göras oavsett hur länge man jobbat här. Detta tar tid, det är många rutiner som ska gå ihop och inte krocka på med varandra och sedan ska det fungera för den som jobbar och för djuren.

Det är så fint ute i odlingen nu, små äpple som börja bli större och större, hundarna älskar att vara där. Jag har börjat gå där i alla fall en gång om dagen nu igen efter att inte gått där på ett tag och jag tycker att det fungera bra. Jag går med koppel en stund först, vilket fungera super bra. Vi går också minst en gång om dagen en annan runda och då blir det perfekt kombo.

Ha en fin dag

 

Kram

Lovisa