Bollar i luften

Så va det bara 2 valpar från de stora kvar, så innan veckan är slut är det lite lugnare på den fronten och fokus kan ligga på nästa mål.

Millas valpar är nu 1 vecka gamla och de är så runda om magen och äter mest hela tiden. Milla är en super mamma, hon har stenkoll på vad de är hela tiden och är alltid nära. Så evigt tacksam för våra fina mammor och gör det allra bästa jobbet för nästa generation. För det börjar på riktigt redan i valplådan.

I helgen var jag tillsammans med Ida, Jack och Malwa i Stockholm för att dela med oss av träningstips och annat roligt. Lite helgkurs va på schemat och 6 plus Malwa och Jack håll igång dagarna långa med nya grejer, inlärning och trick och idéer.

Det är så underbart att 6 hundar som inte bor ihop bara kan sova under samma bord när vi fikar och träna ihop som de inte gjort något annat. Många skratt, trevliga samtal och mycket hundträning. Än en gång så tacksam jag är för fina hundar och fantastiska familjer som valparna kommer till.

Massor av uppdateringar kommer från Snöa och Lyckas valpar mest hela tiden, bilder, frågor och uppdateringar hur det går. Så himla roligt lika glad varje gång.

Vilja löper och får inte vara med de andra så hon sitter på en köksstol bredvid mig nu när jag skriver då hon inte ville vara med valparna som vill busa med henne, eller så vill hon helst ligga i knät så klart.

Nu pågår planeringen inför kommandet året och inte bara valpar ska planeras det är träffar, kurser och promenader som ska planeras in. Det blir ett spännande år och jag hoppas att det blir bra och att kanske kanske så hittar jag, Benjamin och hundarna vårt eget, det är dags för det nu och även det ska planeras och göras planer.

 

Allt gott från Lovisa