Så va det lite lugnare igen

Sista valpen åkte idag mot sin nya familj och det är lugnt och tyst på Juleboda. Inga valpar som biter i tårna eller som retar de stora hundarna. Millas små valpar är mätta och glada mest hela tiden. Än gör de inte så mycket väsen av sig. Zia är rund om magen och jag tror att det börjar närma sig. Hon har varit uppe i natt och det trycker nog på lite. Snart snart får vi se vad som gömmer sig där inne. Så lite är det på gång här på Juleboda ändå.

Inga extra hundar utom Milla och Zia vilket gör det lugnt tid för små grejer finns. Igår hade jag och hundarna en efter middag med små fix. Klippa klor, kolla igenom hundarna, borstade tänder och städade i ett skåp. Idag efter att sista valpen åkte så fick mamma och jag tid att sista ner och fixa lite med datorn och planera lite inför kommande året. Det är träffar och kurser som ska planeras in och hanar ska bokas upp och planeras. Hälsotester ska bokas in med mera.

I eftermiddag så tog jag och mamma hundarna och gick ner till stranden, tänkt hur fantastisk stranden är, det är Januari, det blåser på tvären och är kallt men så vackert ändå. Hundarna springer och leker och visa badar lite eller leker i vatten kanten. Scottie vår gamle man springer som han vore 2 år och håller sig borta från vattnet men leker gärna med de andar hundarna. 

Nu är alla nöjda och glada och snart väntar mat och sedan har jag lovat ett tuggben till hundarna till kvällsfikat. Så det får det bli

 

Ska fixa till det sista på Zias valplåda också, de nytvättade handdukarna ska vikas och läggas på sitt ställe och våg och anteckningsblock ska läggas fram. Sen är vi redo för att välkomna planeterna till världen. För det är redan bestämt att de ska döpas efter planeter. Då Zia är vår Stjärna och förra kullen heter efter stjärnor får det bli efter planeter denna gången.

Milla ska få nya filtar och så ska jag ta kort på de små liven också så att vi har enskilda bilder på de också, nu när de är små. De är så snälla och goa, de säger inte mycket och väcker mig ingenting om nätterna. Nöjda och glada hela tiden. Så roligt att se.

 

Allt gott

 

Kram

Lovisa