En sommarmorgon

Så var skolan igång för de allra flesta och mina systrar åker till skolan på morgonen.

Idag på morgonen var en så fin morgon att jag är tvungen att skriva om den. När jag vaknade och tittade ut var det inte ett moln på himmelen och solen hade precis gått upp. Jag gick upp och satte igång min högtalare och satte på min morgonmusik, sådan man blir sådär glad av och man bara vill sväva fram. Precis så kändes det, jag svävade ner och till hundarnas kök, med högtalaren med. Hundarna släpps ut och dörren får stå öppen så att solstrålarna nå oss och på gräset utanför har morgondagen pärlans sig och blänker i solens strålar. inne i köket när jag lägger upp mat, ge mat och fixar alla morgonrutiner. Hundarna är glada och stämningen är på topp. Jag slår mig ner på golvet och snabbt får jag massa mys och jag känner mig levande.

Jag sätter upp dörren så hundarna kan springa ut och in som de vill och jag går och äter lite frukost, där jag nu sitter vid frukostbotet och tittar på mina hundar leka i morgonsolen som på en riktgt sommarmorgon.

Idag väntar promenader och sedan ska jag klippa klart Wilja och klippa Scottie så är alla hundarna nyklippta, så skönt tycker både jag och hundarna. Nu finns det spring i benen och bus i blicken.

Det är så underbart att se deras små och helt underbara ögon som varit gömda bakom all päls, nu syns de och de lyser av glädje. Det kommer fram en helt ny hund när man klipper hundarna och det roliga är att man kan klippa de som man tycker är snyggt eller praktiskt. Just nu är det klippt i ungefär 2 cm och de får en sportig och sprallig look. Men ändå att så finns det mysig päls att klappa på 😉

Kram

Lovisa

(Här har vi Milla (Julebodas Elestra) vist är hon underbart söt?)