Lycka

Lycka ligger nu precis bredvid mig och lägger man handen på hennes växande mage känner man de små liven röra sig. Magen den växer i all världens fart och det ska bli spännande att se vad det är som gömmer sig där inne.

Just nu är förberedelserna i full gång, stor regngörningen av valparnas rum är klart och nästa vecka ska alla saker få sig en tvätt. Valplådan ska målas om och alla protokoll ska skrivas ut. För om ca 2 veckor är valparna här och det är med stor förväntningar jag ser framemot denna kullen. Dels för att jag nu jobbar hemma på ett annat sätt och för att få följa de små liven i varje rörelse.

Det är så underbart att följa och att ge valparna den allra bästa starten på livet, genom att serva de med allt de behöver för att bli de finaste hundarna när de växer upp.

Jag har sådan tur att jag har så fina familjer som väntar på att valparna ska komma, jag är så tacksam för att jag kan ge ”mina” hundar även de bästa familjerna. Det är viktigt att det känns rätt för båda patter och att jag ser att valpen kommer att trivas med och i sin familj. Där för väntar jag tills de är 7 veckor när jag delar ut vilken valp som kommer var och det är en fördel för alla inblandade.

Nu ska jag klippa Brumma och sedan ska jag köra ett ryck med Engelska till, för snart ska jag göra prov som förhoppningsvis gör att jag blir godkänd i Engelska 6. Så att jag kan släppa det och gå vidare.

Känns skönt att vardagen är här och att jag och hundarna snart har en rutin i vardagen även när inte hela familje är hemma. Sommarlovet är slut nu ska vi få en ny vardag där jag är hemma, medan mina syskon går i skolan och vi jobbar på under tiden. Känns så underbart

 

Ha det bra