En tomhet dags att ladda om

Hej!

Nu har några dagar gått sedan valparna lämnade vårt hem för att flytta till sina helt egna valpar. Jag får uppdateringar med jämna mellanrum och jag är stolt över mina små juveler.

När valparna som jag umgåtts med princip dygnets alla timmar i lite mer än 8 veckor och från en dag till en annan så är valphagen nerplockad och vi har ett kök som ser helt annorlunda ut för första gången. Det är så konstigt och overkligt men det är en del i att vara uppfödare. Kärleken till valparna är så stark att jag måste ge dom en egen familj, som kan älska dom minst lika mycket som jag gör. Där de får utvecklas till den bästa versionen av sig själv. Måste lämna mina egna känslor åt sidan en stund och njut av glädjen valparna sprider till sina nya familjer.

Jag skulle ljuga om jag säger något annat än att jag saknar dom en massa och att jag blir lika glad varje gång det plingar i telefonen och jag ser att det är en bild på en av valparna, med en liten uppdatering.

Så många som frågat vad jag ska göra nu när det är lite valpledigt, jo ni behöver inte vara oroliga att jag inte har något att göra. De dagar som gått har jag fyllt med aktiviteter från morgon till kväll utan problem. Så mycket som behövs göras när valparna inte ta den mesta av min tid. Sedan ska det skrivas på valpboken, kursplanering och information som ska ut till kommande och tidigare valpköpare. Där emellan ska jag spendera tid i skogen med hundarna, träna hundarna och så lite klippning. Samtidigt ska hundar till årets ögonlysning, några unghundar ska göra sin röntgen och så ska några fodervärdsträffar att planeras in och genomföras. Ja här finns att göra så att säga.

Många planer och idéer som hela tiden snurrar i detta lilla huvudet, den tid jag har över kommer gå till att fungera, klura och slippa på dessa planer och idéer. Hoppas verkligen att många av planerna och idéerna kommer att presenteras här framöver.

Nu ska jag fixa hundarna godnatt, det ska borstas lite, äta lite och så ska det rastas lite innan lugnet över vårt lilla slott lägger sig och vi alla 5 gör oss redo för en ny spännande dag.

 

Allt gott

 

Kram

Lovisa