Ett blommande fält

Det är så fint nu när fälten blommar och naturen blir allt grönare, det älskar vi på Bustorps Gård. Idag har jag, Brumma, Digge och Cookie varit på fältet där maskrosorna blommar för fyllt.  Digge och Brumma sprang runt och busade, men aldrig mer än 20 meter ifrån mig och Cookie. Cookie hade jag i långlina då jag inte har den inkörning som behövs på henne än.

Igår så gick jag en runda i vår vackra natur här runt gården med hundarna, vi bara älskar att våren är här. Det är så fint och ”roligare” att vara i skogen, vi busar och bara myser.

Valparna blir i morgon 7 veckor vilket betyder att det bara är en vecka kvar till dom första valparna åker. Det känns konstigt att dom inte ska vara här allihop, men så vet jag hur mycket dom nya familjerna lägrar efter sin nya valp.

Många vårigakramar och mysigatassar från Lovisa och gänget

Brumma busar med valparna

IMG_2992

IMG_2991

Mysig eftermiddag på fältet

IMG_2973

Cookie älskar att rulla sig i gräset

IMG_2962

Här kommer lite roliga bilder från i dag, det är sådana bilder man får ett gott skratt åt 😉IMG_2955

IMG_2954

IMG_2953

2 idéer beträffande “Ett blommande fält”

Lämna ett svar