Framtiden

Nu sitter jag i bilen påväg hem från Öppet hus på SLU i Ultuna, med studiebesök på lövstads forsknings gård. Man tänker och tänker, vad ska jag göra med mitt liv och hur kommer det se ut om några år. Vad vill jag? Vad har jag för förutsättningar och vill jag lämna och bryta upp ytligare en gång. Vet inte om just Ultuna hade något som lockade mig. Men en tankegång sattas igång hos mig och tankarna snurra runt.

Mitt ända mål och krav med mitt liv att jag vill göra saker som jag tycker är kul och brinner för att göra. Det tror jag är det allra bästa. Om det är att läsa vidare eller ta över gården hemma, det vet jag inte idag. Just nu göra jag det jag tycker är kul. Jag jobbar med min hobby och all min fritid har jag fyllt upp med hund. Det skulle jag vilja göra hela livet, bara saker jag tycker är så kul som hundarna är nu.

Nu är det bara 2 dagar till första valpen från Disney-kullen åker och i helgen åker dom flesta. Det är både kul och tråkigt. Jag kommer få ta 2 valpar lite längre, vilket jag verkligen ser framemot. Men även så är det överlämnandet som är målet med den första resan. och början på en ny, resan som jag får följa på avstånd.

Just nu är hundarna det jag satsar på och tycker är nr 1, och så jag hoppas det förbli. Men jag har framtiden framför mig och jag älskar att jag kan om jag vill göra vad jag vill.

Viljan är den starkaste kraften

Ha en fin onsdag

Kramar Lovisa