Våren

Ja ibland så önskar man att man hade lite mer tid, men det går ju inte alltid i hop. Jag har haft så sjukt mycket denna våren. Mycket i skolan och mycket med valparna/hundarna och allt där runt. Nu har jag och Brumma varit på praktik (inom skolan) i Dalarna. Vilket gjort att jag varit hemifrån ett tag nu. Men på måndag börja resan hem igen. Det är alltid lärorikt att se hur andra gör som har många hundar och hur man löser vissa saker. En del saker ta man med sig hem och vissa lämnar man här. Jag har haft roliga veckor här och Brumma och jag har fått se ett nytt landskap. Ett mycket fint sådant.

Den stora nyheten just nu är att vi har fått en lyckat parning på Wilja med våran Scottie. Dom beräknas att komma valpar här igen i slutet av juni i början på Juli. Detta ser vi med stora förhoppningar framemot.

Även så går jag och Hjälte upp för examen den 3-5 juni i terapihunds kursen. Vilket ska bli riktigt kul. Det ser jag verkligen framemot.

Nästa vecka ska jag vara hemma lite mer, då hoppas jag vi kommer iordning lite med vårstäd och utveckla mina planer för det kommande.

Jag har stora planer här framöver som jag verkligen hoppas blir verklighet snabbt och smidigt. Ni kommer inte att missa det.

Idag har jag varit på något jag aldrig varit på innan. En nose work tävling, vi tävlade inte men tittade på när hon som jag gör min praktik med tävlade. Det gick super för dom. Så spännande att se något som man aldrig varit med om innan, verka vara en sport som kommer bli stor snart. Ska bli kul att följa och kanske jag ska börja träna med mina hundar där hemma också. Det hade dom nog gillat.

Nu ska jag och Brumma börja packa lite, i morgon är sista dagen här och på måndag morgon så åker vi mot Jönköping för att mellanlanda där innan vi åker ner mot Skåne.

Det som också har hänt är att jag har tagit mitt mycket efterlängtade körkort vilket underlätta min och hundarnas vardag mycket. Tidigare hemma på fredag och längre hemma på söndag. Vilket blir mer tid med hela flocken. Snart är det sommarlov och då har vi mycket tid tillsammans vilket jag längtar så till.

Ni får alla har det så underbart

Kramar och tassar från oss alla på Äppelrikets

DSC_0405Bild från våren för 2 år sedan när Wilja var liten bebis