Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter nästan en vecka borta. Jag har blivit mer förkyld och nästan rinner och örat vill inte ge sig. Just nu kan jag häller inte prata, min röst försvann i lördags eftermiddag och har inte hittat tillbaka än.

I lördags träffade jag gamla klasskompisar och vad roligt att prata med dom lite (så gott det gick) Jag och Kajsa hade ordnat så fint, på temat Halloween. Ute i trädgården fanns både en älvring, en hängande gubbe och en gravsten med tillbehör som gravljus och en arm som vi gjort i gips. Inne fanns ”röda mattan fotograferings vägg” som alla utklädda och icke utklädda fick fotograferas mot. Inne hade vi fixat med det ena och det andra. Riktigt mysigt. Jag gilla teman och jag som aldrig klätt ut mig i hela mitt liv typ fick vara med om en ny upplevelse. Så underbart att ibland bara få vara lite. Även om jag var sjuk och kvällen inte alls blev som jag kanske hade hoppas på. Inte kul att ha feber och helt genom förkyld när man sett framemot att sitta och prata och ha kul med sina vänner. Men kvällen blev absolut bra ändå. Kajsa och jag är ju ett tema som jobbar bra ihop och vad kul vi hade när vi pysslade vimplar och tavlor med läskiga meddelande på.  Nog om det

Igår städade jag och Kajsa och la ner allt i kartonger inför kommande år 😉 Vi åt lite god mat och sedan åkte jag upp till Benjamin igen. Min röst var nästan helt borta, så blev en tidig kväll med film.

Idag har jag kört bil, först tillbaka till Kajsa för jag hade glömt lite saker och sedan hem så det tog la 4,5 timme kanske.

Nu har jag fått ta det lugnt och legat i soffan en stund, jag har hälsat på alla hundar och myst endel och en och annan puss blev det också. Som jag längtat, jag har ju nu bevis på att jag inte kan vara ifrån mina hundar. Jag saknar de så mycket när jag är borta, jag tänker på mattider, rutiner och allt gos jag missar. Men ibland så behöver man åka bort och träffa sina nära.

Just nu ligger fokus på att kunna prata igen och att bli av med förkylningen och det onda i örat (som har med förkylningen att göra) Så jag ska la tillåta mig att ha ytligare några lugnare dagar här hemma. mycket Te, honung och hund mys så är jag snart på benen igen.

Kram Lovisa

 

På vår fina strande med mina högst saknade valpar