Samma vissa varje gång

I tisdags så lämnade den sista valpen oss och inte helt sorgfritt, men så många rapporter jag får hela tiden.

I tisdags så började också kursen för min familj och fodervärdar som kommer att gå på tisdagar framöver. Så himla roligt och spännnade. Det gick väldigt bra när mina hundar insåg att det var någon Anna de skulle jobba med och inte med mig. Alla sköte sig fint och jag ser fram emot de kommande 7 veckorna, tillsammans med detta träningsgäng.

Efter avsked och kurs bar det av till Skene för mig för 3 dagar semester, försöka ta det lugnt och tilllåta att sova ut och inte göra så mycket. Det är svårt jag har hjälpt till lite och igår var vi på en upptecksrunda. Men jag klara tydligen inte att ta det lugnt och ha semester. Redan efter en dag var jag sjuk, febrig och ont i hals och öra. Så slutsats är att inte det det lugnt så mycket i framtiden. Så kan det vara när man är igång mycket, detta är inte helt ovanligt för min del. Blir jag sjuk så är det när jag är ledig och tar det lugnt. Det är la så kroppen har tid med sådant ?

Nästa vecka är jag hemma igen och nya spännande saker står på spel. Förberedelse och tvätta en massa efter valparna. Alla leksaker och filtar tvättas inför nästa kull. Så allt är rent och fint och redo. Sedan blir det en del hundträning och har tänkt lägga lite tid på planering och rutinlistor. Jag jobbar bäst efter listor, så jag ska göra rutinlistor om allt så jag inte behöver ha allt i huvudet hela tiden och tar mamma och pappa över hundarna så blir det på sammavis. Toppen tycker jag. 

Nu ska jag sova och vänta på att Benjamin kommer hem från skogen. Det kan ju inte gå för lång tid mellan att det går sönder en slang eller två på maskinerna och det kan ju inte alltid går snabbt att byta dom. Hoppas han får ihop det snart. Här hemma väntar grönsaker och dipp så gott. 
Grabbarna i Lycka x Nalles kull från vänster: Allvis, Grymer(Sigge), Idun(Loke), Balder(Marley) och Oden(Frans)