Hur kombinera jag allt…

…ja en bra fråga! Hur hinner jag med allt hundar, valpar, familjen och skolan? Ja, all min vakna tid går åt till hundarna, skolan och familj och vänner kommer också in på ett hörn 😉 jag i vanliga fall när jag inte är skadad. Gå upp slänger på mig kläder och går med hundarna och ger dom mat så dom är nöjda och glada när jag åker till skolan. Efter skolan blir det promenader och enskild träning med varje hund mellan träningen och kvällsmaten blir det lite läxor och sedan efter maten blir det även kvällsmat till hundarna medan dom äter, hinner jag göra lite läxor igen och sedan ut och gå kvällspromenad och gå och natta alla hundar och sedan duscha och sova själv. Så ser en vanlig dag ut för mig. Men det är inte stressigt som det kanske ser ut utan allt gör jag för det är det jag lever för och det är det som jag tycker är kul.
Att inför varje dag sätta upp mål tror jag är viktigt. För mig är det pusselbiten som gör att allt går så bra. När jag går på lektion så har jag små mål och när jag träna hund har jag mål och det har jag kommit på, att det är mitt sätt att ge lite mer hela tiden. Alla mål kanske inte blir uppfyllda med då fokusera jag på nästa mål för så fungera jag som människa, jag vill se det mesta med en positiv synvinkel och med positiv inställning. Det går självklart inte som en dans på rosor helatiden men om jag tänker positivt om något negativt så går det lite lättare det gäller inte bara inom hundträning utan också i övriga livet. Inte alltid lätt men det kan bli bättre, TESTA.
Jag har några ord som hjälper mig mycket och dom orden är
LYCKA
KÄRLEK
STYRKA
TESTA
VÅGA
DRÖMMA
RESPEKT
OCH
GEMENSKAP
Jag kommer senare bäretta mer om orden och hur dom hjälper mig och familjen i vår vardag.
Hund träning och mer om det vardagliga livet med 6 hundar och en skola att sköta kommer det också skrivas mer om framöver.
Det är inte svårt att sköta allt om motivationen och viljan finns och att prioritera rätt.

Många tassar och krama från Lovisa och gänget

20131009-221158.jpg

Lämna ett svar